Cautare

403 de rezultate pentru "simona harag" (3.09 secunde)
Astfel, de la 15 octombrie, pentru ca un agent economic sa poata importa sau exporta alimente de origine nonanimala, trebuie sa solicite ANSVSA inscrierea in TRAFFIC, un program care va monitoriza activitatile de import-export. (Simona Necula)
De asemenea, stapanii au obligatia sa aiba un comportament lipsit de brutalitate fata de acestea, de a nu le parasi sau izgoni. (Simona Necula)
De asemenea, romanii vor avea acces si la marcile de renume din tarile traditional producatoare de vinuri, pe care le vor prefera vinurilor romanesti, chiar daca au un pret mai ridicat. (Simona Necula)
Pe de alta parte, el a spus ca, in acest sector, producatorii mici nu pot concura decat cu produse de nisa, cum sunt cele ecologice. (Simona Necula)
Astfel, el a spus ca exista situatii in care, desi au un certificat de calificare, bucatarii nu pot deosebi nici macar ustensilele de bucatarie. (Simona Necula)
Aceasta tendinta se manifesta in special in randul tinerilor si a femeilor. (Simona Necula)
In plus, exporturile vor fi facilitate de schimbarea regimului vamal. Asta, doar daca societatile romanesti isi vor mentine competitivitatea. (Simona Necula)
Cea mai mare suma alocata este de 7.000 de lei la hectar pentru legume de solarii si sere reci. Subventia se acorda intr-o singura etapa cu plata in lei. (Simona Necula)
Ministerul Finantelor a tinut sa precizeze ca noua rectificare a bugetului pe 2006 a fost determinata si de cresterea estimata a Produsului Intern Brut, alaturi de buna colectare a taxelor si impozitelor. (Mugur Cosmin, Simona Necula)
De la 160.000 de tone, cat s-a importat in 2005, reprezentantii UCPR doresc o reducere la 30.000 de tone de carne de pasare in 2013. (Simona Necula)
Restul, de 860 de milioane de euro, trebuie platit pana in 2008, in caz contrar Romania va pierde acesti bani. (Simona Necula)
Rompan estimeaza ca in perioada premergatoare Sarbatorilor de iarna vor fi comercializati circa opt milioane de cozonaci mari, de peste 300 de grame si patru milioane de cozonaci de dimensiuni mai reduse. (Simona Necula)
Referitor la vanzarile realizate pe plan local, 51,1% din companiile romanesti previzioneaza o evolutie pozitiva, comparativ cu 31,9%, si respectiv 17% din firme se asteapta la mentinerea nivelului actual sau la scaderea acestuia. (Simona Necula)
Comparativ cu octombrie 2005, castigul salarial mediu nominal net a crescut cu 16,7%, avansul real fiind de 10,7%. (Simona Necula)
Guvernele celor sapte state vor organiza anul viitor o conferinta pentru a discuta despre reteaua planificata de zone protejate, similara unui proiect existent in Alpi. Aceste tari vor infiinta o retea de trasee si cabane montane, denumita "Via Carpati". (Simona Necula)
Cotetele de gaini nemodernizate mai pot functiona pana in 2012, cu conditia sa respecte totusi mai multe norme, referitoare la spatiu si biosecuritate. (Simona Necula)
Romania se situeaza totusi cu mult sub valorile consemnate in Spania sau Italia, unde consumul anual pe locuitor ajunge la 5-6 metri patrati", sustine directorul de comunicare al Delta Distribution, Simona Bonea.
"Cresterea gradului de accesibilitate al creditelor va conduce si catre dorinta de crestere a confortului casnic, iar ca o consecinta directa vanzarile de electronice si electrocasnice pot fi impulsionate", sustine Simona Tartacuta, director departament Marketing Cetelem Romania, care ofera credite in magazinele Flanco.
Chiar si dupa plata celor patru lei figuram cu restante, desi aveam chitanta“, a spus Simona S., din Craiova, care a probat pe propria piele faptul ca a fost raportata din greseala catre BC.
Se cer bani pentru unele lucrari, însa nu se poate spune suma pâna ce aceasta nu este aprobata“, a spus Simona Oanca, de la biroul de presa al CNADNR.
google-analytics.com